Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2011

Κανιβαλισμός... on air!

Κανιβαλισμός... on air!
Περιστατικό κανιβαλισμού... on air έλαβε χώρα στο ολλανδικό κανάλι ΒΝΝ και την εκπομπή Guinnea Pigs, καθώς οι παρουσιαστές "έφαγαν" ο ένας... τμήματα των ιστών του άλλου!!!

Πιο αναλυτικά, στην εκπομπή συμπεριελήφθη υλικό από την χειρουργική αφαίρεση των ιστών από τους γλουτούς του ενός παρουσιαστή, Dennis Storm και από τη μέση του συμπαρουσιαστή του, Valerio Zeno. Όπως τουλάχιστον περιέγραψε ο εκπρόσωπος του καναλιού...

Οι οικοδεσπότες  περιέγραψαν με λεπτομέρειες τους ιστούς, χαρακτηρίζοντάς τους on air "ελαστικούς και αηδιαστικούς", ενώ τόνισαν ότι είχαν δυσκολία.... στην κατάποση!
Το κανάλι κάνει λόγο για φάρσα...

O Storm δήλωσε στο κανάλι ABC News ότι "είναι παράξενο να κοιτάς ένα φίλο σου στα μάτια όταν μασάς την κοιλιά του", τονίζοντας ότι δεν το μετανιώνει...

Πάντως ο κανιβαλισμός είναι νόμιμος στην Ολλανδία... Ένας από τους πιο γνωστούς ποινικολόγους της χώρας, ο Gerard Spong, τονίζει  ότι ο κανιβαλισμός δεν είναι ρητά παράνομος στην Ολλανδία! Ωστόσο, "η κοπή και αφαίρεση της σάρκας από ένα υγιές σώμα, χωρίς ιατρικό λόγο είναι παράνομη", συμπλήρωσε ο Spong.
Το 2007, στο BNN προβλήθηκε ένα τηλεπαιχνίδι στο οποίο άνθρωποι που χρειάζονταν μεταμοσχεύσεις νεφρών διαγωνίστηκαν ζωντανά στη τηλεόραση για το νεφρό μιας άρρωστης γυναίκας.
Τώρα το πως ακριβώς διαγωνίστηκαν δεν το γνωρίζω, αλλά ο εκπρόσωπος της εκπομπής, Thijs Verheij, είχε κάνει λόγο για μαγνητοσκοπημένο επεισόδιο κανιβαλισμού... Τα σχόλια  ήταν εγκωμιάστηκα, πάντως, για την αύξηση της ευαισθητοποίησης για τις δωρεές οργάνων και η εκπομπή παραλίγο να κερδίσει το διεθνές βραβείο Emmy.  

To BNN, το οποίο στοχεύει σε νεανικό κοινό, είχε στο παρελθόν προγράμματα κατά τα οποία οι παρουσιαστές χρησιμοποιούσαν παράνομα ναρκωτικά και επιδίδονταν σε σεξουαλικού περιεχομένου πράξεις...
  To βίντεο έχει ανέβει στο youtube... Παρακολουθείστε υπεύθυνα...
 
επιμέλεια: Μίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...