Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Σάββατο 24 Δεκεμβρίου 2011

Παπανδρέου... ο ήρωας!!

"Ήρωας" του 2012 ανακυρήχθηκε από τη βρετανική εφημερίδα Telegraph ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου...

Αναλογιζόμενη, λοιπόν, τι να έκανε ο ΓΑΠ για να ανακυρηχτεί ήρωας (σκότωσε καμιά λερναία ύδρα, καμιά στυμφαλίδα ή τον ευατό του;) είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω.
Και φυσικά, τα εύρετρα με εντυπωσίασαν.
Ο "ήρωάς" μας έχασε τη δουλειά του για αυτόν τον λαό!
"Είναι ένας από τους λίγους ευρωπαίους ηγέτες, που ρίσκαρε να αφήσει το λαό να αποφασίσει το μέλλον του σχετικά με το ευρώ. Ο Έλληνας πρώην πρωθυπουργός έχασε τη δουλειά του λόγω της κρίσης, όχι όμως πριν δώσει μάχη για τη δημοκρατία", αναφέρεται στο δημοσίευμα.
 Μάλιστα, στη φωτογραφία που συνοδεύει τη σχετική αναφορά, εμφανίζεται ο Γ. Παπανδρέου να ανάβει ένα κερί... (προσευχόμενος να ξαναγίνει βεζίρης στη θέση του Παπαδήμου;)

Kαι τώρα; Τι θα απογίνει τώρα αυτός ο εξαίρετος ηγέτης; χωρίς δουλειά; Χωρίς λεφτά; Μα καλά να μην το πάρει κανείς μας χαμπάρι ότι ο Γιωργάκης είναι άνεργος;


Ας κάνουμε όμως ένα λογικό συλλογισμό, με βάση αυτή την (παράλογη) προκείμενη... Όλοι χάσαμε τη δουλειά μας μαζί με τον Γιωργάκη... Άρα όλοι είμαστε ήρωες! Μην φοβάσε αΓΑΠούλα. You are not alone!
Στους "κακούς" της χρονιάς, συγκαταλέγονται τόσο Angela Merkel, όσο και ο Sarkozy...

Υ.Γ.: Ας υπενθυμίσει κάποιος στην Telegraph ότι ο κόσμος δεν έχει ανάγκη από ήρωες, αλλά από σοβαρή αντιμετώπιση της κατάστασης.


επιμέλεια: Μίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...