Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2011

«In the Land of Blood and Honey»

«In the Land of Blood and Honey»:     Πρόκειται για την πρώτη κινηματογραφική αποπειρα -σε σκηνοθεσία και σενάριο- της ηθοποιού Angelina Jolie.
Ο πόλεμος της Βοσνίας οριοθετεί τον χωροχρόνο γύρω από τον οποίο εξελίσσεται η υπόθεση. Πρόκειται για  την ιστορία ενός ζευγαριού, το οποίο γνωρίζεται πριν τον πόλεμο, χωρίς να γνωρίζουν ότι θα βρεθούν σε αντίπαλα στρατόπεδα. Η γυναίκα είναι μουσουλμάνα και ο άντρας Σέρβος. Πρωταγωνιστεί  Zana Marjanovic και ο Goran Kostic, ενώ η πρεμιέρα στις ΗΠΑ θα πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου.

επιμέλεια: Μίνα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...