Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Γεννήθηκε ο άνθρωπος Νο. 7.000.000.000

Γεννήθηκε ο άνθρωπος Νο. 7.000.000.000  
Νωρίς σήμερα το πρωί γεννήθηκε ο  άνθρωπος Νο. 7.000.000.000 στον πλανήτη Γη.

Πρόκειται για ένα νεογέννητο κοριτσάκι από τις Φιλιππίνες, το οποίο και ανακηρύχτηκε από τον ΟΗΕ σε επίσημο 7-δισεκατομμυριοστό κάτοικο του κόσμου.

Σύμφωνα με το βρετανικό μέσο Sky News, η Danica May Camacho γεννήθηκε αμέσως μετά τα μεσάνυχτα σε τοπικό νοσοκομείο της Μανίλα.

Ο ΟΗΕ έδωσε στους γονείς της τυχερής υποτροφία γενικής εκπαίδευσης και ένα ποσό για να ανοίξουν κάποιο κατάστημα της επιλογής τους.



Σημειώνεται ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός έχει σχεδόν διπλασιαστεί τα τελευταία 50 χρόνια. Ο 6-δισεκατομμυριοστός κάτοικος της Γης γεννήθηκε στις 12 Οκτωβρίου στη Βοσνία.

επιμέλεια: Μίνα



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...