Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

1.000 ( και παραπάνω) views σε 18 μέρες :)

Και φθάσαμε αισίως τα 1.100 περίπου views σε μόλις 18 μέρες λειτουργίας του μπλογκ. Άντε και στο ένα εκατομμύριο καλέ!!! 


Ο κόσμος έχει βαρεθεί το clopy-paste και πιστεύω, πως εσείς που μας κάνατε τα 1.100 views κατανοείτε πως τα κείμενά μας είναι αυθεντικά, τα θέματά μας προσπαθούμε να 'ναι πρωτότυπα και πως πίσω από κάθε κείμενο κρύβεται μια έρευνα, για να παρέχουμε έγκυρη ενημέρωση. 


Εμείς το φτιάξαμε το μπλογκ για να γουστάρουμε, γιατί έχουμε πώρωση μ' αυτό που κάνουμε. Βέβαια, όταν ξέρεις, κιόλας, ότι οι στατιστικές σου είναι καλές, ότι κάποιος σε διαβάζει δηλαδή, το πράγμα γίνεται ακόμη καλύτερο.


Τα ξαναλέμε στα 10.000 views και μετά πάλι στα 100.000. (Κάνω όνειρα τώρα εγώ αφήστε με... Αλλά, γιατί όχι!)



3 σχόλια:

κορωναγραμματα είπε...

eides ti kanei ena petropsaro, mia anadiarthrwsh, ena kuti tsai enas agios kai 2 video?? papades s lew (mina)

3-point είπε...

Ade kai eiw anwtera. Profanws o kosmos ehei varethei to clopy paste kai tin enimerwsi radio arvyla. Anoiktos einai se nea pragmata apla prepei na tou dothei o hwros :)

κορωναγραμματα είπε...

na sai kala:) xwros iparxei apletos^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...