Κρατάς στα χέρια σου ένα νόμισμα. Το πετάς στον αέρα και περιμένεις να προσγειωθεί στο χέρι σου με μια από τις δυό του όψεις: κορώνα ή γράμματα. Όμως, όσο το νόμισμα βρίσκεται στον αέρα, πριν αφήσεις την τύχη να καθορίσει το αποτέλεσμα, εσύ μέσα σου έχεις πάρει την απόφαση, έχεις διαλέξει ποια από τις δυο πλευρές θέλεις...

Αυτό το blog το διαχειρίζονται δύο άτομα διαφορετικά μεταξύ τους: η Μαρία και η Μίνα. Η Μαρία διαλέγει κορώνα, η Μίνα γράμματα. Και αυτό το blog είναι μια οντότητα που δημιουργείται από τη συνένωση των δύο όψεων του ίδιου νομίσματος, του πιο ανεκτίμητου νομίσματος, της ζωής.

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Athens Fringe Festival (αναδημοσίευση κειμένου)

Athens Fringe Festival
Αναδημοσίευση κειμένου. Σήμερα ξεκινάει το φεστιβάλ!

Το νέο Athens Fringe Festival είναι γεγονός! (όχι δεν πρόκειται για το νέο festival για τη φράντζα σου). 

Πρόκειται για… «ένα grassroots συμμετοχικό πανηγύρι Τέχνης και Δράσης, φρέσκο, χαρούμενο και ανοιχτό σε όλους». 

Φιλοσοφία… συμπυκνώνεται στο γεγονός ότι η Αθήνα ανήκει στους κατοίκους της και πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι μέσα σε αυτή. Φετινό σύνθημα;;; «Smile in the Mind»
«Διασταυρωνόμαστε στην είσοδο του μετρό, ανεβαίνουμε την Κηφισίας σε διπλανά αυτοκίνητα, κοιταζόμαστε μέσα από τα παράθυρα των τρόλεϊ. Αφορμή ζητάμε να μιλήσουμε ο ένας στον άλλον και χαιρόμαστε όταν τη βρίσκουμε, έστω και για να βριστούμε. Ζούμε στην ίδια πόλη. Είμαστε η πρώτη γενιά που τη νιώθει δική της και την αγαπάει». (so cute >.<)


Αιτήσεις… μπορούν (μπορούσαν :P) να υποβληθούν μέχρι τις 18 Μαΐου, γι’ αυτό όσοι καλλιτέχνες ή ομάδες κοινωνικής δράσης (ΜΚΟ) επιθυμούν να λάβουν μέρος καλύτερα να βιαστούν!!! (μέσω Διαδικτύου και στα καταστήματα Public).

«Πιστεύουμε στον δυναμισμό και τη δημιουργικότητα των νέων καλλιτεχνών και των ομάδων κοινωνικής δράσης και υπάρχουμε για να παρέχουμε ένα ανοιχτό βήμα παρουσίασης του έργου τους», δηλώνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Φεστιβάλ, Γιώργος Νέρης. «…συμμετοχικό πανηγύρι Τέχνης και Δράσης, χωρίς επιμελημένο περιεχόμενο, με βασική του αρχή να παραμένει ανοιχτό σε όλους χωρίς διάκριση…»

Φετινό θέμα… η ευτυχία, και όλα αυτά, μικρά και μεγάλα που κάνουν τον καθένα από εμάς να διατηρεί το χαμόγελο, και την ελπίδα μέσα του, παρά τις αντίξοες εξωτερικές συνθήκες. 

Χωροχρόνος… από τις 20 έως τις 26 Ιουνίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, το Βρυσάκι, τον χώρο πολιτισμό Ρουφ, το θέατρο Eliart, και σε επιλεγμένους χώρους στην πόλη.

Πληροφορηθείτε για... τη φιλοσοφία, το πρόγραμμα, τους καλλιτέχνες και τους εθελοντές, τη δράση, την υποστήριξη, τα media, τα ιστορικά…
Ή επικοινωνήστε…. στο www.fringefestival.gr...

Διοργανώνουν… η Εταιρεία Πολιτισμού Σύνθεση, σε συνεργασία με το Fringe Festival του Εδιμβούργου (Edinburgh Festival Fringe), ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στον κόσμο.






Be there - C U there
 επιμέλεια: Μίνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...